Homenatge a Francisco Carrasquer

“No me queda de antaño más que el bigote” és una de les lletres que cantà en Labordeta aquest divendres a Tàrrega.

Les Jornades Llibertàries de Tàrrega homenatjaven precisament un home que, com ell, s’ha mantingut fidel a les seves idees (encara que la lletra de la cançó digui el contrari i més enllà de si el bigoti continua sent o no el mateix). Francisco Carrasquer ha estat referent del pensament anarquista i també per la seva obra literària. Podeu trobar-ne més informació a l’article que he creat a la Viquipèdia.

Val a dir, que la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega comença amb molt bon peu. Fins ara, ha sabut estar al cas de les demandes que sorgeixen des de la societat, en aquest cas del Col·lectiu Francisco Carrasquer i hi ha donat suport. Hauria estat impensable l’organització d’unes jornades com aquestes en qualsevol govern anterior de la ciutat. A través de la publicació de la seva poesia completa a la Col·lecció Natan es contribueix al coneixement, dins i fora de la ciutat, d’aquest targarí il·lustre, que fins ara havia passat desapercebut per la majoria.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.